Anbefalinger

Foredrag: Er du også ramt af impostor-fænomenet og bange for at blive afsløret?

“Hvor er det dejligt, at impostor-fænomenet nu også er ved at blive en udfordring, man taler om i Danmark.”

Hanne Jørgensen, medlem af DM

“Efter oplægget har jeg fået en bedre forståelse af/for mine følelser og har fået et skub i retningen af, at følelserne er “normale” og okay, og at der kan arbejdes med dem.”

Anja Rasmussen, medlem af DM

Foredrag: “Fake it & make it” om persontyper & hvordan man leder dem

“Ann C. Schødt er en særdeles inspirerende og kompetent foredragsholder, som giver en både struktureret, interessant og operationel fremstilling af emnet.”

Kristian Jensen, Topledere på vej

Udviklingsforløb for ledere

“Ann har hjulpet mig til at fokusere mere på de ting der er vigtige for mig og virksomheden. Jeg vil anbefale forløbet til ledere og andre, der ønsker at gennemføre forandringer.” (Efter et 3-måneders forløb med fokus på personlig udvikling, ledelse og HR-sparring.)

Erik Plejdrup, virksomhedsejer

Andre anbefalinger af udviklingsforløbet kan læses her.

Workshops

“Ann afholder workshop med hjerte og hjerne, med egne eksempler og anskuelser, så deltagerne føler sig trygge og fortrolige. ”

Bettina Ølholm

“Ann har fantastisk indsigt, både fagligt og personligt, som hun velvilligt deler ud af.”

Tina Krøll

Foredrag: 8 grunde til at begavede ikke udnytter deres potentiale

– Brandbjerg Højskole 30. juli 2014 for Gifted Children/Mensa &  Gifted Childrens sommerlejr 2014

“Det var en øjenåbner for os begge, som gjorde os i stand til bedre at forstå såvel vores egen arbejdsrytme som vores børn og forældre.”

John & Sigrid Laursen

 

Foredrag: Nå dine karrieremål & skab dit drømmejob

– som Ann C. selv har gjort både på kort sigt og lang sigt.

Et fængende foredrag med praktiske eksempler og gennemgang af en øvelse, som kan forandre dit liv fra i dag!

“Anns foredrag er krydret med selvironi, humor og seriøsitet, og hun er et levende bevis for, at man kan nå det, man sætter sig for, hvis man arbejder målrettet med det. Jeg kan absolut anbefale Anns foredrag.”

Kim Soelberg, leder af Linkedins største, danske netværk NJAM

“Ann er rigtig god til at fange lytterne med hendes gejst og optimisme, satte tanker igang hos os, og spørgsmålene væltede frem, de blev besvaret på en let forståelig og meget levende facon. Ann er en dedikeret fortæller og fantastisk til at få inspirationen frem i en, om at man ikke skal miste drømmen/modet som ledig, hun er jo et levende bevis på, at hvor der er en vilje/drøm er der et mål. Vil helt klart anbefale hende til andre. Det var fantastisk og hun har i høj grad inspireret mig.”

Charlotte Kokborg Pedersen

“Savner du inspiration til at bryde grænser og komme videre med dine inderste drømme, så har Ann været processen igennem og hun både skriver og holder foredrag om den på en aldeles inspirerende måde, så man får stof til eftertanke.”

Hans Frost

 

Foredrag: Sådan leder du de forskellige persontyper

Åbent foredrag for ledere og “Ledere på vej” Odense 6. maj 2014

“Ann Schødt´s foredrag “Sådan leder du forskellige personlighedstyper” gav mig nye begreber/ord og mulige forklaringer/vinkler til at identificere/specificere nogle af mine egne udfordrende personlighedstræk.”

Connie D. Hansen

 

Foredrag: Belastende begavet

Gifted Childrens sommerlejr 2013

“Hvis du er interesseret i interpersonelle forhold, får du her en eye-opener om en personalegruppe med gemt potentiale.”

Lars Boris Hansen

“Foredraget med Ann Schødt var en lille aha-oplevelse – jeg blev lidt klogere på mig selv såvel intelligensmæssigt som følelsesmæssigt.”

Brigitte Harslund Sancoeur

 

Feedback fra dig

Hvis du har hørt et af Ann C. Schødts foredrag og ønsker at evaluere det samt få tilsendt slides, kan du klikke på linket her. På forhånd tak for feedback.

 

 

Share This