Udviklingsforløb

Udviklingsforløb er individuelle og tilpasses dine behov

Specialister

Skab varig forandring

Mellemledere

Bliv mere effektiv og undgå stress

Direktører

Bliv chef i dit eget liv

Hvem?

Udviklingsforløbet er individuelt og tilpasses

samt personer ramt af impostor-fænomenetboreout eller ligende udfordringer.
Især velegnet for introverte og begavede.

Hvad er udbyttet?

 • Kompetencer og potentiale kommer bedre i spil
 • Konkrete værktøjer til at prioritere og strukturere arbejdet
 • Øget energi, glæde og overblik i hverdagen

til gavn for både personen selv, afdelingen og virksomhedens bundlinje.

Læs hvad kunderne siger

I evalueringen af udviklingsforløbet, får kunderne følgende spørgsmål:

Hvad er det bedste, du har fået ud af udviklingsforløbet?

Her er deres svar:

 

 • Afklaring og ro både i relation til karrierevej og på det personlige plan.
 • Jeg har lært mig selv bedre at kende. Jeg har fået fokus på mit potentiale og de muligheder der ligger for mig i fremtiden. Jeg har lært at sætte personlige mål og fået modet til at have visioner.
 • Indblik i egne kompetencer, evner og faldgruber. Indblik i hvordan (og om) disse passer ind i samspil med andre(s), og de situationer jeg oplever, jeg skal have dem til at fungere i. Overblik og indblik!
 • Bedre selvindsigt. Nogle værktøjer at arbejde med.
 • En lyst til at ændre og udvikle mig selv på en række områder, da jeg kan se at det gør en forskel. For mig selv og mine omgivelser.
 • Jeg ved ikke hvor jeg skal starte eller slutte 🙂 Jeg har fået meget mere selvsikkerhed i alt jeg foretager mig. Fået smidt min selvudslettende adfærd på porten, og bruger ikke kræfter på mine spøgelser fra fortiden – de optager ikke længere nogen værdifuld plads i mit liv. Jeg fokuserer på min successer – og siger oftere pyt, til det der ikke lykkes helt som forventet. Og minimeret min frygt for at tage selvstændige beslutninger. Jeg har taget nogle redskaber med fra forløbet, som jeg fortsætter med at bruge i alt jeg foretager mig i hverdagen – og med bittesmå skridt bevæger jeg mig i den rigtig retning. Og en yderligere belønning er tilkendegivelserne fra folk omkring mig, som tydeligt mærker den forandring, jeg har været igennem 🙂
 • Jeg fik brudt en negativ spiral.
 • Større selvindsigt og større tro på egne evner.
 • Det kan jeg ikke svare kort på. Det forgrener sig ud i alt muligt – og jeg vil nødigt vælge noget ud, fordi jeg synes, at det hele var vigtigt for at nå hertil – og forsætte herfra: Og dog – hvis jeg skal vælge noget – jeg husker det bedste udbytte, da det gik op for mig, at min måde at være på: Hurtigere end gennemsnittet, skarpere end gennemsnittet og ikke mindst understimuleret af alt under gennemsnittet, så fik jeg et “PUF” fremad, som jeg stadig mærker. Og tror på.
 • Meget brugbare redskaber til selv at arbejde videre. Jeg var også glad for dit personlige engagement!
 • Brudt mit verdensbillede. Forstået menneskers samt min egen diversitet, ved at lære hvordan jeg selv skiller mig ud og er min egen
 • Et utroligt meget bedre liv. Ud fra mailene kan jeg se, hvor jeg var og hvor langt jeg er kommet. Det er helt utroligt, hvor langt jeg har rykket mig. Det ville aldrig være sket uden dig som facilitator. Jeg ville ikke turde, ikke vide og ikke stole på folk, der var mindre dygtige end dig. Jeg har ledt efter dig i så mange år og er lykkelig for, at have fundet dig. Jeg havde overhovedet ingen forventninger, da jeg startede, men stolede på dig og dine kompetencer ud fra det, som jeg kunne læse mig til på hjemmesiden, i bloggene og ud fra samtalerne med hende. Jeg havde ingen anelse, hvor jeg var på vej hen, hvad kunne lade sig gøre eller hvilke styrker og svagheder jeg havde. I dag er jeg bevidst om, hvem jeg er, hvad jeg kan, jeg har fået ryddet op i min omgangskreds, blevet mere fokuseret i mit arbejde og lever mit liv forlæns med fuld kraft. Jeg er sat fri! En helt fantastisk fornemmelse efter en hård og sej kamp. Og det holder, der er ingen vej, der går tilbage. TAK, Ann, for enestående vejledning, at gennemskue mine mønstre og metoder, at give mig redskaber til at vokse og finde fred og at føre mig til mulighedernes land. Tak.
 • At kigge på mine roller, og være bevidst om, hvordan jeg forbedrer dem.
 • For mig virker de personlige samtaler meget bedre end diverse skemaer og teste. Dog har personlighedstesten flyttet min selvopfattelse meget og var grundlaget for hele forløbet.

Hvordan foregår det?

Der er flere varianter af udviklingsforløbet

 • Det strukturerede og effektive forløb over 3 måneder, hvor personen kun er væk fra jobbet i 10 timer – 3½ times opstartsmøde + 3 x 2 timers opfølgningsmøder hver måned
 • Det fleksible coaching-forløb tilpasset personens behov – især velegnet for direktører, ledere, selvstændige og ekstroverte
 • Outplacement-forløbet med fokus på potentiale, selvindsigt, præstationsmønster og handlingsplan

Opstarten af det individuelle forløb foregår altid hos Potentialefabrikken og efterfølgende møder kan tages over Skype.

Det strukturerede forløb fås i 2 versioner – med eller uden involvering af den nærmeste leder.

Ved involvering mødes Ann C. Schødt (evt. over Skype) med den nærmest leder efter opstarten for at klæde ham/hende på til at støtte den kommende udviklingsproces samt efter afrunding af forløbet. De ledere, der vælger involveringen, får større indsigt i personen, konkrete input til bedre ledelse og mulighed for at trække på Ann som sparringspartner.

NB. Uanset hvilket forløb, der vælges, er alle samtaler under møderne fortrolige.

Hvordan adskiller det sig?

Det individuelle udviklingsforløb er unikt, fordi det

 • er Danmarks eneste udviklingsforløb med fokus på at minimere impostor-fænomenet eller boreout
 • er løsningsorienteret og fremadrettet – hvad skal personen gøre eller lade være med at gøre i fremtiden?
 • tager udgangspunkt i empirisk underbyggede tests og selvevalueringer
 • afdækker personens præstationsmønster, og hvordan det bruges optimalt
 • igangsætter personlige forandringer i både de professionelle og private roller og relationer

Vil du vide, hvordan du kommer videre?

Bestil en uforpligtende samtale pr. telefon  eller mail.

Kontakt Ann C Schødt

+45 23 93 48 41

Send mail hvis du gerne vil ringes op.

Share This