Forstå dig selv & dine kolleger

 

3 gode grunde til at teste personligheden

1. Fordi det giver lederen, virksomheden og personen selv en langt større forståelse for ressourcer og potentiale, jobmatch og det ideelle team samt værdifuldt input til, hvordan personerne bedst kan ledes og udvikles til at præstere deres bedste.

2. Fordi medarbejdere, som får mulighed for at udfolde deres potentiale i praksis bliver gladere, mere effektive og produktive.

3. Fordi ledere, der arbejder med deres personlige udvikling, bliver bedre ledere og den positive effekt kan aflæses både på virksomhedens bundlinje og i de interne målinger.

Hvad får I med denne personlighedstest?

For 7.500 kr. ekskl. moms per person får I følgende:

  • Link til testen sendt direkte til testpersonen, som kan besvare den online
  • Grundig, personlig tilbagemelding via Skype
  • Skriftlige og præcise testrapporter om karakteristika, ledelse, motivation, behov, reaktion under pres, udvikling mv.
  • Professionel sparring til lederen omkring optimal ledelse og udvikling af personen baseret på Ann C’s mangeårige erfaring

Denne personlighedstest viser desuden om personen er introvert og/eller særligt sensitiv samt hvordan det kommer til udtryk. Ann C. har stort kendskab til at udvikle de introverte og særligt sensitive, herunder hvordan lederen kan skabe de nødvendige rammer, for at de kan koncentrere sig og yde deres bedste.

Bestil personlighedstesten nu eller book et kort telefonmøde

Du er også meget velkommen til at kontakte Ann C. på 23934841, hvis du har spørgsmål.
NB! Prisen for tests i forbindelse med workshops er meget lavere, da det ikke inkluderer individuelle tilbagemeldinger og sparring med lederen.
Det kan købes efterfølgende efter behov.

Share This