Impostor-testen

Impostor-fænomenet eller impostor-syndromet rammer især de mest kompetente, introverte og/eller begavede, som alligevel kan få præstationsangst og være bange for at blive bedømt, fordi de har høje forventninger til sig selv, men lav eller svingende selvtillid.

 

Er du ramt af impostor-fænomenet?

Prøv impostor-testen

NB! Testen er gratis, og du skal kun oplyse din e-mail ved starten for at kunne modtage dine svar. Din mail bliver ikke videregivet til andre, og din besvarelse er stadig anonym.

 

Hør mere om impostor-fænomenet
Radio24syv, Veranda, fra 04.40-16.40

 

Hvad kan du gøre ved det?

Du kan få konkrete redskaber og øvelser til at mindske dine impostor-følelser, når du deltager på workshoppen om impostor-fænomenet. Du får øget viden og selvindsigt sammen med andre, der har det ligesom dig.

Når du tager impostor-testen, har du mulighed for at skrive dig op til et særligt nyhedsbrev om impostor-fænomenet. Her får du links til artikler og blogindlæg om emnet samt inspiration til, hvad du kan gøre i hverdagen.

Hvis du udfylder popup-formularen får du 5 tips til markant mere selvtillid og bliver samtidig skrevet op til det generelle nyhedsbrev, hvor du får rabat på workshops og andre tilbud.

Boreout – kronisk kedsomhed

Personer ramt af impostor-fænomenet kan have tendens til at undervurderer deres kompetencer, og derfor søger de nogle gange jobs, som de reelt er overkvalificerede til – og øger risikoen at komme til at kede sig og savne udfordringer.

  • Keder du dig tit?
  • Savner du udfordringer?
  • Føler du dig drænet for energi, selvom du ikke laver så meget?

Det er de typiske tegn på boreout, som ofte rammer de begavede, fordi de har en stejl indlæringskurve og får energi af nye udfordringer.

Prøv selv Boreout-testen

Sådan målretter du dit CV til ønskejobbet

- få CV-guiden nu

 

* 3 tips til at målrette CV'et mod dit ønskejob

* 2 ting du bare IKKE må gøre

* 2 ting du ikke behøver at gøre

Nu får du snart de CV-guiden - og senere nogle nyhedsbreve med flere tips.

Share This