Foto: Ann C. Schødt

 

Kære læser,

Jeg ønsker dig et interessant og fremgangsrigt 2020, hvor jeg ser frem til at tale med dig (igen) og måske støtte dig i din jobsøgning og/eller personlige udvikling.

2019 har været et usædvanligt travlt år i Potentialefabrikken, så hvis du er en af dem, jeg har talt med i årets løb, vil jeg benytte lejligheden til at takke for samtalen. De mange prøvesamtaler (153 i 2019) er med til at holde mig orienteret om, hvad der fylder hos mine bloglæsere, og det sætter jeg stor pris på.

Hvis du allerede har været forbi Potentialefabrikken til en jobkonsultation, så håber jeg, at du er blevet klogere på dig selv og dit potentiale. Det kan være, at du også kan have gavn af et CV-tjek, coaching og sparring (via din arbejdsgiver) eller måske en mental U-vending (som impostor-ramt).

Her har du en liste over de 10 mest læste blogindlæg på Potentialefabrikken.dk i 2019:

 1. Er han/hun psykopat?
 2. Ti tegn på, at du er ramt af impostor-fænomenet
 3. Hvilke jobs passer til særligt sensitive?
 4. Introvert eller ekstrovert – hvilket job er bedst?
 5. Hvor går grænsen mellem impostor-fænomenet og borderline?
 6. Er du begavet uden at vide det?
 7. De 4 trin til forandring og personlig udvikling
 8. Er du bange for, at de ikke kan lide dig?
 9. Er du bange for at ligne din psykopatiske far eller mor?
 10. Kan du ikke finde din passion?

Her er de 5 mest besøgte sider (ud over forsiden, den om undertegnede og Kontakt):

 1. Impostor-testen
 2. Boreout-testen
 3. Bloggen
 4. Test dit personlige præstationsmønster
 5. Imellem jobs

Hvilket blogindlæg eller hvilken side har du læst med størst interesse?

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

De bedste nytårshilsner og ønsker

Ann C. Schødt
Forandringsfacilitator,
forfatter & foredragsholder

Share This

Discover more from Potentialefabrikken

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading